top of page

Om mig

Min yrkeserfarenhet kommer från roller som chef, HR/ledarskapsspecialist och managementkonsult. Jag är stolt över att ha bemästrat utmanande verksamheter och varit bidragande till att utveckla starka företagskulturer inom en rad olika branscher. Min nyfikenhet på hur affärsprocesser och mänskliga drivkrafter behöver samspela har varit en framgångsfaktor. I mina uppdrag finner och ger jag energi genom att kombinera evidensbaserade modeller och metoder med min mångåriga chefs- och ledarerfarenhet. På så vis kan vi tillsammans möta verksamhetens olika behov inom kultur och struktur.

 

Idag arbetar jag med att varva chefsuppdrag som COO eller HR chef, med konsultuppdrag. Jag trivs med att utveckla nya koncept eller driva storskaliga förändringsprojekt lika mycket som att arbeta med processutveckling, eller att stötta  första linjens chefer genom förändringens utmaningar.

 

Jag är en social, positiv och ambitiös lagspelare som finner energi i att vara en del av utveckling och förändring, och att omsätta strategi till handling för höga resultat.

bottom of page